Referenties

Jaaaa was superrr!!! Vreselijk gelachen en de Zingende Bij kon niet meer stoppen, de kinderen hebben ademloos naar hem geluisterd. Lekker flexibel ook, was echt top! (Annelies Blom - Sophia kinderziekenhuis Rotterdam (2022-05-25)

Beste Roeland, wij willen je heel erg hartelijk bedanken voor jou flexibiliteit en vooral voor jou superleuke optredens. Je was echt een succes en hebt zo veel plezier en sfeer gebracht. Dit hebben wij zelf natuurlijk gezien en gemerkt. Maar ook hebben wij het van vele anderen vernomen. Dus van ons: een groot compliment naar jou! Superfijn dat je er was, en tot ziens bij een volgende keer. (Jacqueline Hoogstad, Argos Zorggroep, 2021-10-27)

Wij hebben een geweldig feest gehad! Het Beaufort Trio heeft daar een flinke bijdrage aan geleverd! Wij kregen van de feestvierders niets dan complimenten over jullie muziek en de manier waarop jullie bijdroegen aan de feestvreugde en inspeelden op de sfeer en de af en toe opvlammende dansbehoeften. Jullie optreden is zeer naar wens verlopen: de afwisseling in stijlen, ritmes en dansbaarheid ging soepel. Ook jullie speelplezier was 'smakelijk'. Natuurlijk gaan we jullie aanbevelen, maar ik ben ervan overtuigd dat onze feestgangers op dat punt geen aansporing nodig hebben (Barend, Austerlitz 2021-09-27)

Was leuk. Zat op terras en Blikken Rik kwam even langs met 'koffie koffie lekker bakie koffie'. Toen er een klein jongentje zat met een autootje speelde 'de wielen van de bus'. Hij bleef nergens te lang hangen, gewoon gezellig. Knap als je dit kan. Ik hou ervan.   (Marian, Veendam 2021-08-22)

Gisteren was je in Brasserie Park en kwam je de zaal in waar we mijn ouders in het zonnetje zetten omdat zij beiden 70 waren geworden. Ik wil je nogmaals danken! Het was heel bijzonder.. we hebben zo van je genoten en het duet met mijn tante was echt heel mooi! Ben blij dat ik je site gevonden heb om nogmaals mij dank uit te spreken. Jouw aanwezigheid maakte het feest echt helemaal compleet voor mijn ouders! (Daphne, Leiderdorp 2021-08-22)

Als ik met mijn zoontje op straat loop en we zouden Blikken Rik tegen komen, dan zou ik alle nummers moeten blijven zitten, want ik denk dat hij het fanstastisch zou vinden. Ik vind het fascinerend! (Chantal Janzen 2020-07-03).

Dank voor je mooie optreden voor de bewoners en zeker voor de dame die in bed lag. Inmiddels is zij niet meer onder ons maar heb je een prachtige herinnering mogen geven die zij op haar reis kon meenemen en een diepe indruk heeft achter gelaten bij haar familie en bij ons. Wat fijn dat je weer komt met de sinterklaas. Ik hoop er ook weer bij te mogen zijn. Nicoline Lancee (2020-01-15) 

We hebben enorm genoten van de Dickens troubadour. Roeland voelt heel goed aan wat er nodig is en past zich makkelijk aan. Echt iemand die er voor de gasten is en zichzelf bescheiden opstelt (Welzijn Neboplus, Barneveld 2019-12-28)

Het was een geweldig feest !!! Nogmaals zeer bedankt voor je leuke, verbindende en inspirerende optreden Roeland. Hartelijke groeten en tot ziens, Jenke Goudriaan (2019-05-06)

Beste Alex en Roeland, Ik wou jullie nog even heel hartelijk bedanken voor jullie bijdrage aan onze Bibparade! Iedereen heeft ontzettend van jullie optreden genoten, jullie brachten dat extra tikkeltje sfeer op deze gezellige zondag! Hopelijk tot nog eens? Veerle, Bibliotheek Sint Niklaas (2019-03-19)

Iedereen heeft er heel erg van genoten van de geweldige muziek van duo Paratata. De kinderen waren idolaat van jullie. mede dankzij jullie was het een fantastische dag (Leendert en Emma 2019-01-20) 

Dear Paratata, we are the bride's parents and we just want to say a huge thank-you for the music you provided at the wedding party at De Tuin v de Smid on Januray 5th. It was just perfect for the children and everyone really appreciated it. So a huge thanks once again and much success in the future. Best wishes, Jane & Jim Thomas (2019-01-10)

Ik vond Blikken Rik in het artikel "Van Sinterklaas tot Nikkelen Nelis" in het taaltijdschrift "Onze Taal'. Ik was vooral getroffen door de échte glimlach die ik voortdurend op zijn gezicht zag op het Youtube-filmpje. Prachtig! Wat moet hij een hoop plezier in zijn leven hebben. Nadat ik de website had gevonden, was ik verbaasd over het enorme repertoire, honderden liedjes. Alle goeds toegewenst en succes met de prachtige muziek-acts. Hartelijke groet, Hans Hermans (2018-12-27)

Wat een geweldig leuke voorstelling van Kabouter Pom Piedom op Landgoed Dorrepaal in Rijswijk. Je speelde geen kabouter; je wás kabouter!  (Ingeborg 2018-05-21)

Beste Roeland, Vanavond heb ik je zien optreden tijdens het kerstdiner en wat heb ik daarvan genoten! En wat was je goed met de bewoners! Je raakte precies de juiste snaar bij veel mensen. Uitbundig als dat kon, ingetogen als dat beter was. Zo goed! Ik vond het fantastisch dat je “Annie’s song” en “M’n Opa” hebt gezongen voor mijn vader. Hij is dol op country muziek, en geniet ervan op zijn eigen manier. Maar hoe mooi was het dat hij, ondanks dat hij al jaren niet meer kan praten, toch “meezong” met jou! Ik wil je hier ontzettend voor bedanken en je laten weten dat ik deze avond niet snel meer vergeet! Ik zie dat je ontzettend aan de weg timmert en ook met meerdere mensen optreedt...... Mijn moeder wordt in februari 80....doe je ook optredens aan huis en wat zijn de kosten daarvan? Het zou dan gaan om een solo-optreden. Ik wens je fijne feestdagen en een heel warm, gezond en muzikaal 2019!! Hartelijke groeten, Wendy (2018-12-18) 

De Liedjespiet was zeer goed. Hij deed het heel leuk en speelde goed in op de cliënten. Gerda Musch en Marja de Langen (Verzorgingstehuis, 2018-12-10) 

Geweldig, steeds keer op keer lig ik in een deuk😂🤗. Het was een geweldig feest om met Berend Botje mee te mogen zingen en varen.  Petra Meijer (2018-07-31)

 80e verjaardag: We kijken terug op een gezellig feest met een goede, positieve sfeer. Duo Paratata heeft daar sterk aan bij gedragen. met Fingerspitzengefühl In het leven moet je toch zelf de slingers ophangen en dat lukt jullie volgens mij heel goed. Super! Met vriendelijke groet, Caroline (2018-07-02)

 Heer Dinges was weer een succes. Heerlijk hoe deze fantastische man kan improviseren (besloten muziektheater voorstelling; 'Honing bij de thee?' (2017-10-01)

De Leydenaer 2017-09-05

BLIKKEN RIK 2017-09-06 artikel in de Leydenaer.JPG

We hebben genoten van jullie optreden! Lekker vrolijk en toegankelijk zijn jullie. Wanneer er weer een gepaste gelegenheid is, nodig ik jullie uit (Marjon Beuwer, Zozijn- voor mensen met een beperking 2017-07-11)

PIRATENBOOT 2017-07-01 Oud-Beijerland (66)v.jpg

En met mooie foto's en enthousiaste reportage nogmaals in het AD. Hierbij vast het bewijs. Janine Verbeek - Spuidagen Oud-Beijerland (2017-07-03)

BLIKKEN RIK 2017-06-25 (49)v.JPG

Al meteen wordt duidelijk dat deze muzikant (Blikken Rik) de S-factor heeft: hij is een echte straatmuzikant met hoofdletter 'S': gepassioneerd, vrolijk, origineel en muzikaal. Met steelse blikken en af en toe een grappige opmerking weet hij het publiek bij zijn optreden te betrekken. (Leidsch Dagblad 2017-06-26)

Wat was het geweldig tijdens de Sail 2017 op de River Dream (Geert Smit 2017-06-24)

Beste muzikanten, Nogmaals grote complimenten over de manier waarmee jullie voor mijn vriendin Lindy voor de sfeer tijdens de High Tea hebben gezorgd. Niet alleen was de muziek fantastisch, maar ook de manier van het uitvoeren. Jullie mimiek bijvoorbeeld: van vriendelijk en open naar momenten van clownerie. Het enthousiasme wat jullie uitstraalde, de tomeloze inzet en het grote improvisatievermogen maakten het een act van hoge kwaliteit. Ik zal dan ook waar ik kan jullie act promoten. Warme groet en ik hoop snel tot een volgende keer! (Marlies 28/10)

Heer Dinges vond ik echt een groot succes!  Toon heeft het er alleen maar over, wil later wel bij Heer Dinges gaan werken, zei hij. Hij zat zo heerlijk te mijmeren in de auto terug. 'Maaam dan ga ik met Heer Dinges allemaal muziek maken voor leuke mensen, net zoals vandaag'. (Jeroen 26/9)

Heer Dinges was zooooo leuk! De kinderen gingen helemaal óp in de verhaaltjes en liedjes van Heer Dinges en zongen alle liedjes mee. Opa was overigens net als Nuno erg dol op het neusfluitje van meneer Dinges, want die had hij toch sinds z’n jeugd nooit meer gezien (Janine 27/7)

Wat is Heer Dinges toch leuk. Julien zei net in bed "ik heb de hele middag muziek gemaakt met heer dinges, ik heb dus de hele middag gedingest..." (Suzan 21/5)

DSC07037 (1000x1000).JPG

Heer Dinges is wel een supersucces! Ik heb genoten van de kinderparade. En dan ook nog instrumentjes mee.. De kinderen vinden hem fantastisch! Er was een kind die zei 'waarom heet u niet gewoon Meneertje Muziek …?' (Celeste 26/09)

Hallo Heer Dinges, we hebben erg genoten afgelopen zondag! Wat een vrolijkheid en zo heerlijk simpel, rustig en beheerst. Het nodigde kindjes echt uit om mee te doen. Een bepaald liedje blijft telkens in mijn hoofd zingen: 'armen naar voren... duimen omhoog .... kin naar voren..... billen naar achter'  Geweldig! (Catelijn 29/9)

Het was super gezellig; het kind in mij was weer helemaal wakker. Ga vooral door. toppie. joehoe!!! (Wies 17/7)

KaZoem is het he-le-maal! (Feike 2016-09-25)

DSC07042 (1000x1000).JPG

 

Roeland Aerden

Muzikale collega's

Repertoire

Referenties


AERDRIJK

Akoestisch Entertainment
Lobeliuslaan 5 2341 PB
Oegstgeest
T: 071-3411932
M: 06-20750177
www.aerdrijk.nl
info@aerdrijk.nl
k.v.k. 27340081
btw-id NL001916826B89
IPV 21/168656577