Over ons

Aerdrijk bestaat uit een groep van 7 beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek met aandacht voor interactie met het publiek.

Aerdrijk heeft ruim 15 jaar ervaring met optredens op vele locaties, waaronder bedrijfsevenementen, straat- en culinaire festivals, braderieën, winkelcentra, maar natuurlijk ook bruiloften en partijen.

Het repertoire is zeer veelzijdig en omvat wereldmuziek (uit meer dan 30 landen), liederen in 10 talen, folk, swing, pop, latin, klassiek, marsmuziek en kinderliedjes. De uitstraling van het muziekgenre waarvoor de opdrachtgever kiest wordt versterkt door bij de gelegenheid passende kostuums. Voor elke sfeer de juiste aankleding maakt het optreden tot een onvergetelijke ervaring.

Wekelijkse repetities in verschillende formaties vormen de muzikale en sociale basis van Aerdrijk. Hier worden ook nieuwe ideeën (acts) bedacht en uitgewerkt. Zanger/gitarist Roeland Aerden vormt de motor achter Aerdrijk, vandaar dat hij in elke muzikale act en op vrijwel alle foto’s te vinden is. Hij verzorgt en bewaakt de kwaliteit van alle muzikale acts.

Door jarenlange ervaring op diverse locaties en met een groot en veelzijdig repertoire kunnen de muzikanten van Aerdrijk inspelen op ieders vraag en behoefte.

Neem contact op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

Over ons

Repertoire

referenties


AERDRIJK

Akoestisch Entertainment
Lobeliuslaan 5 2341 PB
Oegstgeest
T: 071-3411932
M: 06-20750177
www.aerdrijk.nl
info@aerdrijk.nl
k.v.k. 27340081
btw-id NL001916826B89
IPV 21/168656577