Muzikale collega's

 

Aerdrijk werkt met een groep van vijf beroepsmuzikanten die in verschillende combinaties muziek maakt bij uiteenlopende gelegenheden. De muzikanten hebben elkaar gevonden in het brengen van sfeervolle akoestische muziek met aandacht voor interactie met het publiek.

Het repertoire is zeer veelzijdig en omvat wereldmuziek (uit meer dan dertig landen), liederen in tien talen, folk, swing, pop, latin, klassiek, marsmuziek en kinderliedjes. De uitstraling van het muziekgenre waarvoor de opdrachtgever kiest, wordt versterkt door bij de gelegenheid passende kostuums. Voor elke sfeer de juiste aankleding. Dit maakt elk optreden tot een onvergetelijke ervaring.

Doordat de muzikanten zich spelend verplaatsen, kunnen ze zich tussen het publiek begeven en tegelijk een groot gebied bestrijken. Zonder zich op te dringen komen de muzikanten in contact met de mensen. Met 'vingertoppengevoel' wordt steeds de juiste snaar gevonden.

Wekelijkse repetities in verschillende formaties vormen de muzikale en sociale basis van Aerdrijk. Hier worden ook nieuwe ideeën (acts) bedacht en uitgewerkt. Zanger/gitarist Roeland Aerden is de motor achter Aerdrijk, vandaar dat hij in elke muzikale act en op vrijwel alle foto’s te vinden is. Hij verzorgt en bewaakt de kwaliteit van alle muzikale acts. Bij elke act horen tenminste 25 passende liederen.

Door hun jarenlange ervaring op steeds verschillende locaties en hun grote en veelzijdige repertoire kunnen de muzikanten van Aerdrijk inspelen op ieders vraag en behoefte.

Neem contact met ons op voor meer informatie. Wij denken graag met u mee!

 

Roeland Aerden

Muzikale collega's

Repertoire

Referenties


AERDRIJK

Akoestisch Entertainment
Lobeliuslaan 5 2341 PB
Oegstgeest
T: 071-3411932
M: 06-20750177
www.aerdrijk.nl
info@aerdrijk.nl
k.v.k. 27340081
btw-id NL001916826B89
IPV 21/168656577